Träning 29/1

Igår gick det superbra på träningen. Antar att det var för att jag och charlie var ganska taggade på det efter en veckas uppehåll! Här är i alla fall banorna vi körde, eller mini banor kanske man ska kalla det!?
Detta var den övningen vi körde först. Första gången jag körde gick det lite trögt, för jag väntade på charlie istället för att springa ifrån honom. Kontaktfältet satt däremot, vi har börjat träna running. Det ger verkligen resultat, innan kan charlie trampa, men endast om jag stannar också. Andra gången vi körde så gick allt bra, det är som att när jag springer ifrån charlie så taggar han till och lägger gasen i botten. Sen tycker jag personligen att jag är bättre på att säga vad han ska göra iförväg så att han vet vart han ska.
Detta var då andra banan vi körde. Den var svår vid slalom för oss. Där har vi något att träna på, det som var probelemet är att jag inte kunde göra ett bakombyte i början av slalomet. Men jag fick några bra tips av Gina, så vi ska öva lite tills nästa vecka. Annars gick denna banan bra! Charlie blev dock lite trött på slutet men det är ju inte så konstigt efter att ha tränat i 1 timma.
| | Kommentera |
Upp